Terheléses EKG

Terheléses EKG

Több gyártó terheléses EKG rendszerét forgalmazom. Olvashat a rendszerekről és a hozzájuk csatlakoztatható terhelő eszközökről. Az ergométereket és a munkaállomások külön is meg lehet vásárolni. Mind a három rendszert klinikákon és magánrendelőkben is használják nagy megelégedéssel. A részletes adatokról, mért paraméterekről és szolgáltatásokról kérésre leírást, műszaki specifikációt tudok küldeni. Ha igényli, demo adatokkal a vezérlő és kiértékelő szoftvert oda tudjuk adni.

Ne felejtse el a defibrillátort!

Komplett kardiológiai csomagokat tudok ajánlani.

Terheléses EKG | Terhelő eszközök

TERHELÉSES EKG WEBÁRUHÁZUNK - KATTINTSON IDE!

Terheléses EKG

Terheléses EKG - Cardio PC/E

A rendszer szolgáltatásai

ÁRAK
Terheléses EKG - Cardiax

Cardiax - terheléses EKG

A CARDIAX terheléses laboratórium a terheléses teszteket teljesen automatizálja. A számítógép az előre beállított terhelési program szerint vezérli a terheléses eszközt (kerékpár vagy futószalag). A terhelési programban megadhatók a terhelési fázisok időtartama, a kezdő terhelés, a fázisonkénti terhelés emelés, valamint a terhelés megszakításának feltételei. Ha az ergométer automata vérnyomásmérővel is fel van szerelve, a CARDIAX rendszer méri a vérnyomást és a mért értékeket eltárolja. A rendszer folyamatosan rögzíti a teljes terheléses EKG-t. A kiértékelés mentközben, azonnal megtörténik, így a medián görbék és az ST trendek már a vizsgálat közben megfigylhetők. A vizsgálat végén az eredményekből záróprotokoll készül. Az eredmények grafikus formában is megtekinthetők. Grafikon ábrázolja a szívfrekvenciát, a vérnyomást és a terhelést az idő föggvényében. Másik grafikonokon az ST amplitudók és a mediánok változása követhető (ST trend és QRS trend). A program kiértékeli a teljesítőképességet a maximális és szubmaximális tartományban.

Műszaki adatok:

ÁRAK
Terheléses EKG

EC 12S terheléses EKG

Beépített kiértékelő rendszer a pontos diagnózishoz
Kis méret, kompakt kivitel
Elektróda leesést jelző funkció
Futószőnyeggel vagy ergométerrel komplett terheléses mérőállomást alkot
Beépített vérnyomásmérő
Integrált nyugalmi és terheléses EKG szoftver adatbázis-kezelővel

ÁRAK
Terheléses kerékpár - ergométer

SanaBike 1000 - ergométer

ÁRAK

Sajnos egyre kövérebbek az emberek, ezért a gyártó az elmúlt években kénytelen volt több anyagot beépíteni a kerékpárba, hogy ne törjön össze az extrém terhek alatt sem. A készülék stabil, nem billeg, két ember kell a szállításához. Mindezt csak az őszinteségem mondatja velem. :))

Terheléses EKG futópad

RAM 870A futópad - ergométer

ÁRAK